969861.jpg

Pientä kevyttä iltapalaa:)

Rahkavoitaikina:
500g rahkaa
500g rasvaa
suolaa
2tl leivinjauhetta
n.8dl vehnäjauhoja

Nypi rasva ja voi sekaisin. Lisää rahka, suola ja kuivat aineet. Kaulitse toinen osa alalevyksi ja toinen kanneksi.

Täyte:
400g jauhelihaa
200g sipulia
n.2dl puuroriisiä
lihaliemikuutio

Keitä riisit kypsiksi lihaliemessä. Paista jauhis ja sipuli, ja sekoita lopulta riisin kanssa yhteen, ja mausta reilusti (taikina vie täytteeltä aika maljon makua). Laita taikinalevyn päälle. Sitten siirrä kansilevy päällimmäiseksi, voitele munalla ja pistele kunnolla. Paista 200 asteessa reilu puoli tuntia. Annoksesta tulee koko pellillinen. Ei muuta kuin Bon appetit :)

969862.jpg