973609.jpg

Ohje on alunperin Kaarina Roinisen kirjasta Kaarinan parhaat, josta muunneltuna.

Pohja:
125g rasvaa
1dl sokeria
1 muna
1dl perunajauhoja
n.3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää lopuksi kuivat aineet ja sekoita taikinaksi. Painele taikina leivosvuokiin. Itse laitoin toiset vuoat vielä päälle ja ne täyteen raakoja herneitä kypsymisen ajaksi. Näin eivät pohjat "valu". Paista 200 asteessa n.20 min.

Täytteenä näissä on säilykemangoa paloiteltuna, sekä yksi pussi mango-passionmoussea, johon lisätty 3 liivatetta.

Päällikiille passion-persikka fun light mehua ja liivatetta.

Onpahan muuten raikaan makuisia. Leikkasin tuohon yhden halki että näkyy sisälmys:)
Koristelu maun mukaan, nämä koristellaan vasta huomenna elleivät mene parempiin suihin sitä ennen.

973611.jpg