Tämäkin ohje Kaarinan parhaat - kirjasta, muuneltuna, kuinka ollakkaan:)

Pohja:
150g rasvaa
150g maitosuklaata (block)
5 valkuaista
0.5dl tomusokeria
5 keltuaista
0.5dl tomusokeria
1.5dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
2tl leivinjauhetta

Sulata rasva kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää paloiteltu suklaa, ja sekoita välillä, älä anna jähmettyä.
Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri kovaksi vaahdoksi. Jätä odottamaan.
Vatkaa sitten keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Sekoita keltuaisvaahtoon kuivat aineet ja suklaa-rasvaseos. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti käännellen.
Paista 175 alimmalla tasolla 60 min.

Täyte:
Kostutus appelsiinimehulla, täytteenä appelsiinimarmeladia.

Kuorrutus:
200g tummaa suklaata
1dl kermaa
Kuumenna kerma kattilassa ja sulata suklaa sekaan. Anna jäähtyä. Laita vielä kakun päälle ohut kerros marmeladia ettei suklaa "imeydy" kakun sisään. Kuorruta kakku ja laita kylmään.

Tämä kakku meni pakastimeen, koristellaan sitten joskus kun otetaan esille.

973612.jpg