Pohjana 8 munan kakkupohja.
Kostutus maidolla
Täyte 1: Kuningatar kasvirasvalevitettä, mustaherukkahilloa, maustamaton tuorejuusto.
Täyte 2: Valmista vaniljavaahtoa (tukusta)
Kuva vaahtokarkkitaikinaa, kukat marsipaania, kuorrutteet Flora vispiä. Kuvan alla sokericreme.
Paista pohja 175 asteessa n.40min. Anna jäähtyä seuraavaan päivään. Leikkaa kolmeen osaan ja aloita täyttäminen.
Kostuta pohjalevy, joka siis tulee päällimmäiseksi kun kakku hyytymisen jälkeen kumotaan. Täytä ensin täytteellä 1.....
.....ja sen jälkeen samaan väliin toinen kerros täytteellä 2.......
Jatka näin hamaan tappiin ja laita joko kelmuun tai muovipussiin hyytymään jääkaappiin, mieluiten seuraavaan päivään. Tulee nääs vähemmän biojätettä.
Ota kakku va_ro_vas_ti kaapista ja kumoa alustalle millä on kakkupaperi.
Sipase kerros sokericremeä pinnalle ja laita kuva päälle. Minä creemetin kakun ympäriinsä, mun mielestä kosteus sillon säilyy kakussa eikä sen ulkopuolella.
Tämän jälkeen aloita koristelu mieleiselläsi tavalla. En halunnut liian tummaa sinistä koristeluun joten jätin kerman tahalleen yhtä vaaleaksi kuin Tuhkimon puvun yläosakin on.
Pursotukset kaikki Wiltonin tyllalla 1E, johtuen siitä että tässä huushollissa oli peräti yksi pursotinpussi....
Kakku matkaa siis ystävän muksun 3v synttäreille huomenna, toivotaan että pikkiriikkiselle kelpaa ja maistuu...
Tässä kuvassa näkyy kimallejauhekin :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.