Suklaakakkupohja:
4 munaa (lasillinen)
sokeria (lasillinen)
Vehnäjauhoja reilu lasillinen
2tl leivinjauhetta
paisto 150 n.45min
Täyte:
1 prk vispi creme
6 rkl Pirkka karamelli-cappucinojauhetta
3 liivatetta, tippa kahvia
Kuorrutus:
n. 300g suklaata, 2dl kuohukermaa
Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Kostuta vahvalla kahvilla ja gallianoliköörillä. Sekoita vatkattuun kermaan cappucinojauhe, tarkista maku. Kuumenna tilkka kahvia ja liota liivakot ja sekoita kerman joukkoon. Täytä kakku ja anna hyytyä. Tee kuorrutus ja laita jääkaappiin.
Koristeet ovat marsipaaniorvokkeja, muka:) Tämä kakku nautitaan lauantaina terassinteon yhteydessä. Toivottavasti maistuu oluen kanssa :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.