Koska mun ruusut tuntuu epäonnistuvan millä vaan tyylillä, niin keksin sitten ihan oman keinon, ja tällä onnistuu! :)
Itse asiassa olen huomannut että parhaimmat ruusut saan tehtyä värjätyllä marsipaanilla, se kun on löysempää työstää.

Kaulitaan marsipaanilevy hyvin ohueksi, ja alle kunnolla tomusokeria. Sitten otetaan muotilla pyöreitä kuvioita. Tämä muotti taitaa olla joku runebergin torttumuotti?

989792.jpg

Sitten vaan tehdään keskusta ja siihen lehdet LÖYSÄSTI ympärille. Ullalla hyvä kuvasarja lehtien lomittamisesta.
Sitten vaan tehdään ruusuja vino pino :)
Ainakin omaa silmää nämä miellyttää.
Keskimäärin 6 lehteä/ruusu.

989794.jpg

Nämä on värjätty Wiltonin lilalla geelivärillä, alkuperäinen marsipaani luonnonvalkoista "tavista".